Verzenden en retourneren

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling, normaliter rekenen wij €7,42 incl. BTW voor het verzenden van de bestelling. Dit geldt voor pakket zendingen met formaat van maximaal 175x75x58cm en een maximum gewicht van 31,5kg.

Goedkoopdewinterdoor is de online bouwmarkt voor iedereen, met de scherpste prijzen. Aangezien wij onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden is het voor ons niet mogelijk om géén verzendkosten in rekening te brengen. We brengen daarom altijd kosten in rekening voor de verzending van jouw goederen, ongeacht het orderbedrag. Op deze manier winnen we allebei, jij hebt jouw producten tegen een scherpe prijs, en wij houden nog iets over aan je bestelling waarmee we onze shop nog beter kunnen maken!

Verzenden via goedkoopdewinterdoor.nl zal gaan via PostNL. Verzending kost € 4,95.

Transporteurs
We werken bij Goedkoopdewinterdoor met 1 transporteur om jouw bestelling op tijd te kunnen leveren, hieronder volgt een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden
PostNL
Via PostNL versturen we binnen Nederland alle 'reguliere' zendingen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook kunnen we via PostNL in België een snelle levertijd garanderen. Via PostNL versturen we pakketten brievenbuspakketjes.

 

Retourprocedure
Wanneer u een product wilt retourneren dan vragen wij u om het volgende te doen:
 • Stuur een e-mail naar klantenservice@goedkoopdewinterdoor.nl met daarin het bestelnummer en de artikelen welke u wil retourneren.
 • U ontvangt dan van ons een retourformulier.
 • Geef in het retourformulier aan wat de reden van de retour is. Om de retour zo spoedig mogelijk af te handelen, stellen we het op prijs om het retourformulier bij te voegen aan de verzending.
 • Retourneren kan via iedere transporteur. Voor een uitleg via PostNL klik hier: retourneren via postnl
 • Na ontvangst van de retourzending, stuurt onze klantenservice een ontvangstbevestiging per e-mail.
 • Als de retour is goedgekeurd wordt de aankoop binnen 14 werkdagen teruggestort, op het bij ons bekende rekeningnummer.
Retourkosten

Afzien van de aankoop?

Als consument heb je recht op 14 dagen bedenktijd na het ontvangst van de bestelling. Dit betekent dat Goedkoopdewinterdoor wettelijk verplicht is het volledige aankoopbedrag en de bezorgkosten terug te storen. Indien een product niet helemaal naar wens is, is het mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst aan te geven dat u het product wil retourneren. Vervolgens heb je nog eens tot 14 dagen de tijd het product retour te sturen.

LET OP!

De kosten van de retourzending zullen altijd voor de klant zijn. Ongeacht de situatie. Kosten van pallet- en lengtegoederen kunnen hoog uitvallen, met name met lengtegoederen. Om kosten te besparen raden wij dus aan zorgvuldig de producten aan te schaffen, zodat je deze niet retour hoeft te sturen.

  Je dient het retourpakket altijd te frankeren, ook wanneer je zelf geen blaam treft aan de retourzending. Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij Goedkoopdewinterdoor.nl aankomen dan ben je, als afzender van het pakket, aansprakelijk.

  Zorg er alstublieft voor dat je het pakket met Handtekening voor Ontvangst (HVA) aan ons retour stuurt. Wij hopen hiermee de mogelijke (onnodige) discussie tussen Goedkoopdewinterdoor.nl, jou als klant en post te voorkomen.

  Uitzonderingen en Bedenktijd
  Wanneer je zeker wilt weten of je een product kunt ruilen, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@goedkoopdewinterdoor.nl. De bedenktijd/afkoeltermijn bedraagt 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
  Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
  • Producten die overeenkomstig jouw wensen/specificaties zijn aangepast of verzaagd. (bijv. lengtes trapstrip of aluminium profielen);
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de zegeling is verbroken;
  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • Geopende verbruiksartikelen (zoals bijvoorbeeld beschermfolie en reinigingsvloeistof);
  • producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.